Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Δεν τον καταλαβαίνουν τον Γιώργο.

Οι δεξιοί και οι δήθεν αριστεροί δεν καταλαβαίνουν τον σωτήρα μας τον Γιώργαρο. Ο μεγάλος αυτός Εθνικός ηγέτης που κατάφερε να μας σώσει τρεις φορές μέχρι σήμερα από την χρεοκοπία έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανος για τα κατορθώματά του. Άλλωστε μόνο ένας Σοσιαλιστής ηγέτης του δικού του διαμετρήματος θα μπορούσε να πετύχει εκεί που ακόμα και ο Μπάρακ Ομπάμα φαίνεται να αποτυγχάνει.

Οπότε όλοι εσείς που τον λοιδορείτε να ξέρετε ότι ο Γιώργος μας, ο Εθνικός μας ηγέτης, ο μεγάλος αυτός σωτήρας της χώρας, όπως λέει και ο ίδιος είναι ο μόνος που εργάζεται για την σωτηρία της πατρίδος.

Hip Hip... Hooray... Long Live the USA...

5 σχόλια:

  1. νεοδεξιά μαϊμού ασε τα παραμύθια σου η κατάσταση είναι δύσκολη!σοβαρέψου λοιπον!φερσου επιτέλους σαν έλληνας και όχι σαν γλοιώδες κομματόσκυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απορώ πάντως ποιοί είναι αυτοί που έγιναν μέλη σ αυτό το μπλόγκ τρόγλη-ποντικοφωλιά!τι κοσμος κυκλοφορεί ρε πούστη!για τα σίδερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εβλεπα σημερα στην πρωτη θεση της δεθ ολα τα αποτυχημενα μπαρουτοκαπνισμενα γαλαζια λαμογια να ονειρευονται καρεκλες!!αισχος!!να γινει μηνυση στους καμεραμαν!!μερικα κοματοσκυλα χειροκροτουσαν τον πατριωτη που εβγαινε πριν 20 χρονια φωτογραφιες στα σταγιερ με τους αλβανους!!αει πηδηχτητε ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα κοπροσκυλα της νδ λειγουρευονται καρεκλες και ηδη κανουν ανευθυνες δηλωσεις!!κοπροσκυλα συνελθετε!!! τομαρια νεοδεξιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοί είναι δεξιοί; Εδώ θαυμάζουμε τον ηγέτη και σωτήρα Γεώργιο Μαργαρίτας Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή